Language Selection

Kërko

PUNIME INSTALIMI

There are no translations available.

PUNIME INSTALIMI

a. Hidrosanitare.

b. Termoteknike, ventilim, kondicionim.

c. Linja elektrike të T/U radiotelefoni, citofoni, TV, sisteme alarmi.

d. Sistemet e furnizimit me gaz, naftë dhe vajsjellës.