Projektim

 

Projektimi Me përvojën tonë në përgatitjen e projekteve në nivelin më të lartë:Ne klientëve tonë ju ofrojmë  të gjitha shërbimet e projektimit të parapara me licencën për projektim . Deri më tani kemi realizuar disa projekte individuale,kolektive dhe vepra të ndryshme inxhinierie Kemi realizuar projektin konceptual dhe projektin ideor për Largpërçuesin Peja 1 – Peja 3 kontrat me Dalekovodin Kroat Dhe jemi duke hartuar si pjesë e koncersiumit me Projekt Plus të gjitha Projektet zhvillimore të komunës së Rahovecit   

   

Komentet janë të mbyllura.

Insi-ks.com